top of page
ValpolicellaSuperiore2019.jpg

Valpolicella Classico Superiore DOC 

Farve: Rød

Producent: Le Bignele, Marano di Valpolicella, Italien

Druesort: Corvina/Corvinone (70%), Rondinella (25%), Molinara (5%)

Alkoholstyrke: 13,5%

Valpolicella Classico Superiore:

Denne vin har lagret på egefad i min. 12 måneder og skal være mindst 12% for at måtte kalde sig Superiore. 

​

Farve:

Dybrød

​

Næse:

Frisk og alligevel komplet indtryk.

​

Smag:

En frugtig vin med en god syre, som holder længe i munden. Det gør den meget anvendelig som madvin. Vi har dog også brugt den flere gange som pausevin til koncerter, og det fik den ros for.

​

Bruges til: 

Lette kødretter og oste i den civiliserede ende.

 

Serveringstips:

Ca. 16 grader og gerne dekantering en time før. Pas på, at den ikke derved bliver for varm, for så mister den noget friskhed.

​

Lagringspotentiale:

0-6 år.

 

bottom of page