top of page
Valpolicella Classico Superiore DOC
Farve: Rød
Producent: Le Bignele, Marano di Valpolicella, Italien
Druesort: Corvina/Corvinone (70%), Rondinella (25%), Molinara (5%)
Alkoholstyrke: 13,5%
Valpolicella Classico Superiore:
Denne vin har lagret på egefad i min. 12 måneder og skal være mindst 12% for at måtte kalde sig Superiore.
​
Farve:
Dybrød
​
Næse:
Frisk og alligevel komplet indtryk.
​
Smag:
En frugtig vin med en god syre, som holder længe i munden. Det gør den meget anvendelig som madvin. Vi har dog også brugt den flere gange som pausevin til koncerter, og det fik den ros for.
​
Bruges til:
Lette kødretter og oste i den civiliserede ende.
Serveringstips:
Ca. 16 grader og gerne dekantering en time før. Pas på, at den ikke derved bliver for varm, for så mister den noget friskhed.
​
Lagringspotentiale:
0-6 år.
bottom of page